Reklamlar

reklam reklam

Gönderen Konu: ..::.. Excel Arşivimi Satıyorum - Bölüm I ..::..  (Okunma sayısı 4541 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat OSMA

  • Operatör
  • **
  • İleti: 12
  • +0/-0
..::.. Excel Arşivimi Satıyorum - Bölüm I ..::..
« : Mayıs 20, 2014, 02:04:04 ÖÖ »
Merhabalar,

Geniş Excel ve VBA arşivimi satmayı plânlıyorum.

Tam 7700 farklı dosya var ve Excel ve VBA (Makro) ile ilgili aradığınız ne varsa bu arşivin içerisinde mevcut.
Arşivde neler olduğu ile ilgili genel başlıkları resimde görebiliyorsunuz. Oldukça düzenli ve her konu kendi başlığı altında toplanmıştır. Aradığınız her ne ise ona ulaşmanız çok basit. Excel ile işi olan, uğraşan herkesin elinin altında (bilgisayarında) olması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle arşivin bu ana bölümü sayesinde; bir başkasına ihtiyaç duymayacak ve her işinizi kendiniz çözebilecek duruma geleceksiniz.

Uzun uzun anlatmaya gerek duymuyorum.
Eğer bu arşive sahip olmak istiyorsanız; benimle mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

mail adresim: You are not allowed to view links. Register or Login


• Not: Sanıldığı kadar yüksek bir ücret talep etmiyorum. Aksine herkesin satın alabileceği bir ücretle satışını gerçekleştiriyorum.


Selamlar, saygılar
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2017, 12:05:02 ÖS Gönderen: Murat OSMA »

Çevrimdışı _eyyubi_

  • Forum Sorumlusu
  • *****
  • İleti: 578
  • +32/-2
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: ..::.. Excel Arşivimi Satıyorum - Bölüm I ..::..
« Yanıtla #1 : Mayıs 20, 2014, 10:24:06 ÖÖ »
Merhaba sayın Murat OSMA

Excel konusunda, özellikle vba konusunda çok iyi olduğunuzu biliyorum. Bilginizi de satmanız gayet saygı duyulabilecek bir durumdur.

Bu forumdanda Excel le ilgili bilgi paylaşımı yaparmısınız. Sonuçta hepimiz bir gönüllü durumundayız.
Ve bu işi ücret karşılığı yapmıyoruz. Bir işte çalışıp müsait zamanlarımızda da bu You are not allowed to view links. Register or Login ilgilenmeye çalışıyoruz.

Excel de, yeri geliyor elimiz ayağımız oluyor. Eminim bilgisayar kullanan birçok kişide Excel kullanıyordur. Bu bağlamda, bu You are not allowed to view links. Register or Login paylaşımlarınızı bekliyoruz.

İşlerinizde başarılar dilerim.
You are not allowed to view links. Register or Login - You are not allowed to view links. Register or Login

Şu istikbal-i inkılabat içinde en gür sâdâ islamın sâdâsı olacaktır.

Çevrimdışı Murat OSMA

  • Operatör
  • **
  • İleti: 12
  • +0/-0
Ynt: ..::.. Excel Arşivimi Satıyorum - Bölüm I ..::..
« Yanıtla #2 : Mayıs 20, 2014, 07:26:29 ÖS »
Merhabalar Sn. _eyyubi_,

"Bilgiyi satma" konusunda size bir özel mesaj gönderdim.


İlginiz ve sözleriniz için de teşekkür ediyorum.
Vakit buldukça bu forumda da bilgi paylaşımı yapmaya gayret edeceğim.


Selamlar, saygılar.

Çevrimdışı admin

  • cncramazan
  • Yönetim
  • *****
  • İleti: 1488
  • +250/-2
  • Cinsiyet: Bay
    • facebook
Ynt: ..::.. Excel Arşivimi Satıyorum - Bölüm I ..::..
« Yanıtla #3 : Mayıs 22, 2014, 09:59:40 ÖÖ »
değerli bilgilerini paylaştığın için teşekkürler.ERP imalat takibi ile ilgili programınız varmı?
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Çevrimdışı Murat OSMA

  • Operatör
  • **
  • İleti: 12
  • +0/-0
Ynt: ..::.. Excel Arşivimi Satıyorum - Bölüm I ..::..
« Yanıtla #4 : Mayıs 29, 2014, 02:55:24 ÖS »
Rica ederim Sn. Admin.

Arşivde ERP İmalat Takibi ile ilgili hâli hazırda bir program mevcut değil ama ihtiyaç var ise yazılabilir.

Selâmlar, saygılar.

Çevrimdışı Murat OSMA

  • Operatör
  • **
  • İleti: 12
  • +0/-0
Ynt: ..::.. Excel Arşivimi Satıyorum - Bölüm I ..::..
« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2014, 02:17:41 ÖS »
Excel Arşivi satışı devam etmektedir !

Satın almak için resme tıklayınız !
You are not allowed to view links. Register or Login


Çevrimdışı Murat OSMA

  • Operatör
  • **
  • İleti: 12
  • +0/-0
Ynt: ..::.. Excel Arşivimi Satıyorum - Bölüm I ..::..
« Yanıtla #6 : Mart 28, 2016, 02:45:42 ÖS »
You are not allowed to view links. Register or Login

İş dünyasının vazgeçilmez uygulamalarından biri olan
Microsoft Office'in en çok kullanılan uygulaması olan Excel'e dair her şeyi bulabileceğiniz,
size ait Online Excel Arşivi için hazırlanmış web sayfasıdır.

Excel ve VBA (Makro) ile ilgili 10.000+ dosya arşivi bulunmakta.
Tek yapmanız gereken; üye olup istediğiniz paketi seçmek.
Daha sonra ihtiyacınız olan dosyaları indirebilirsiniz.


Faydalı olması dileğiyle, keyifli indirmeler. 

You are not allowed to view links. Register or Login


Saygılar
Murat OSMA

Çevrimdışı Murat OSMA

  • Operatör
  • **
  • İleti: 12
  • +0/-0
Ynt: ..::.. Excel Arşivimi Satıyorum - Bölüm I ..::..
« Yanıtla #7 : Şubat 06, 2017, 12:04:29 ÖS »
You are not allowed to view links. Register or Login paket ve ücretler yapılandırılmıştır.

You are not allowed to view links. Register or Login
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2017, 12:06:27 ÖS Gönderen: Murat OSMA »

Çevrimdışı Murat OSMA

  • Operatör
  • **
  • İleti: 12
  • +0/-0
Ynt: ..::.. Excel Arşivimi Satıyorum - Bölüm I ..::..
« Yanıtla #8 : Nisan 25, 2017, 12:40:17 ÖS »
You are not allowed to view links. Register or Login

Çevrimdışı Murat OSMA

  • Operatör
  • **
  • İleti: 12
  • +0/-0
Ynt: ..::.. Excel Arşivimi Satıyorum - Bölüm I ..::..
« Yanıtla #9 : Mayıs 30, 2017, 12:03:03 ÖS »
You are not allowed to view links. Register or Login